Salam sejahtera semua.You all boleh panggil saya Syakie/LadyBird. Saya adalah pemilik Syakie Simply Beauty yang berpusat di Kelumpuk Serindit B, Jalan 5/56 Ampang Ulu Klang, 54200 Kuala Lumpur. Boutique kami beroperasi dr jam 10pagi hingga 6:30 petang. Kami juga mempunyai rangkaian cawangan di Jelebu K.Klawang N9 dan di Muar Johor. Butik kecantikan kami menyediakan pelbagai barangan kecantikan dan juga kesihatan yang berjenama, berkualiti tinggi dan dijamin halal. Semua produk kecantikan ini boleh anda dapatkan hanya dibawah satu bumbung. Hubungi atau kunjungi mana-mana cawangan Syakie Simply Beauty untuk mendapatkan produk kecantikan anda.

Sebarang pertanyaan juga bolehlah terus menghubungi nombor yang tertera di bawah ini.Sekian Terima Kasih
Syakie Simply Beauty
amysyakiella@yahoo.com
wechat SL8733

Megah Perawan : Double Slym Up

Double Slym Up

  • Membantu dalam membuang lemak tepu
  • Bertindak secarasemulajadi mengeluarkan peluh dan memecahkan lemak tanpa perlu bersenam serta membakar lemak secara semulajadi
  • Membantu mengurangkan selera makan dan mengenyangkan perut sepanjang hari
  • Memudahkan perlawasan pembuangan air kecil dan besar dan meningkatkan sistem imunisasi badan. Selamat di gunakan dan tiada bahan kimia berbahaya.
Harga RM39.90Suka Ke? Order lah, Follow Sekali Yer!

2 comments:

  1. Akak mcm mne nk dpt lbih keberkesanan bile gunakn produk nie..dgn diet skali ker...cm ne penggunaannye..brt sy 74.5kg..

    ReplyDelete
  2. utk mendptkan lebih keberkesanan,gunakan secara konsisten dan elakkan daripada mengambil makanan yg berminyak dan berlemak.

    ReplyDelete

Kalau Suka Tinggalkanlah Komen Kat Sini Yer
Sharing Is Sexy
Muuwwahhh....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Stamping Collection..DAPATKANNYA SEKARANG!!!

Stamping Collection..DAPATKANNYA SEKARANG!!!
GET OUR FREE De Herbs, Syakie Simply Beauty Stamp Collection CARD NOW! For every RM85.00, you will get a stamp from us and once you collected 10 stamps, YOU GET FREE De Herbs PRODUCTS! What are you waiting for! Go GET ONE NOW! EXCLUSIVE FOR WALK INS and ONLINE Customers!